| Temel fıkrası koydum buyrun okuyun | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Peri_Kızı
| Konu: Temel fıkrası koydum buyrun okuyun C.tesi Nis. 12, 2008 8:56 am | |
| Temel Giunnes Rekorlar Kitabı'na girmek için karadenizi yüzerek geçmeye karar verir.Gayet başarılı gidiyormuş.Yarısındayken ''yoruldum'' deyip geri dönmüş
Temel araba sürerken kırmızı ışıkta geçmiş.Tabii bunu gören polis temeli durdurmuş. Polis:'Ehliyet ve ruhsat beyfendi!" Temel:"Verdunuzda mi isteysunuz.."
ŞİMDİ KARIŞIK FIKRALAr: bir gün rahatsız ettin hoca komşusuna gitmiş .Komşusu sen kimsin ula demiş rahatsız ettin hoca içeri girmiş ve kadını hep rahatsız etmiş kadın hocaya kızmış onan sonra hoca adı adım rahatsız ettin hoca içeri almıcaktın beni.
tavşan eczaneye gitmiş eczacıya bana bir tane portakal ver demiş.eczacı tavşana kızmış,burada sadece ilaç bulunur demiş.ertesi gün aynı tavşan eczaneye gelip yine portakal istemiş.eczacı bu sefer çok kızarak elindeki makası göstermiş,bir daha gelirsen bu gördüğün makasla kuyruğunu keserim demiş.aynı tavşan 4 gün sonra gelmiş ve eczacıya makas varmı diye sormuş,eczacı yoook..deyince portakalllllllll
okul bitmiş yıl sonu gelmiş kız annesinin yanına gitmiş demişki anne hepsi bir demiş annesi hepsi 5 değilde nie hepsi 1 demiş hepsinin toplasan 5 ederde ondan demiş Adam kizina Barbie almak ister ve bir oyuncakciya girer.- Vitrindeki Barbie bebek kac para ? diye sorar.Satici - Hangisi beyim ? ve devam eder :- Barbie spora gidiyor 19.95 usd- Barbie alisverisde 19.95 usd- Barbie discoda 19.95 usd- Barbie plajda 19.95 usd- Barbie bosandi 265 usdAdam sasirir.-Neden hepsi 19.95 de bosanmis olan 265 usd ?Satici cevaplar :- Cok basit Bosanmis Barbie ile birlikte ; Ken'in evini, arabasini, mobilyalarini da aliyorsunuz.
EMEĞE SAYGIN OLUN +PUAN VERİN! | |
|
| |
Admin Kurucu Ve Baş Admin
Mesaj Sayısı : 202 Nerden : İstanbul Hepsiden En SevdiĞi Kız: : Eren(im) Puan: : 100 Ruh halim: : Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Temel fıkrası koydum buyrun okuyun C.tesi Nis. 12, 2008 9:06 am | |
| | |
|
| |
AskhMsn...* Cemreci Admin
Mesaj Sayısı : 192 Nerden : ===}}}istanbulll{{{=== Hepsiden En SevdiĞi Kız: : Cemre(m) Puan: : 99 Ruh halim: : Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Temel fıkrası koydum buyrun okuyun C.tesi Nis. 12, 2008 10:28 pm | |
| | |
|
| |
yaseminci_candy Baş Adminin Yardımcısı
Mesaj Sayısı : 298 Nerden : ***********İstanbul*********** Hepsiden En SevdiĞi Kız: : Yasemin(im) Puan: : 100 Ruh halim: : Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: Temel fıkrası koydum buyrun okuyun C.tesi Nis. 12, 2008 10:30 pm | |
| ewt çok güzel herşey güzel burda | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 202 Nerden : İstanbul Hepsiden En SevdiĞi Kız: : Eren(im) Puan: : 100 Ruh halim: : Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Temel fıkrası koydum buyrun okuyun Paz Nis. 13, 2008 12:40 pm | |
| öledir bu sitede sizler bile güzelsiniz | |
|
| |
afraeren Erenci Admin
| Konu: Geri: Temel fıkrası koydum buyrun okuyun Paz Nis. 13, 2008 12:54 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 192 Nerden : ===}}}istanbulll{{{=== Hepsiden En SevdiĞi Kız: : Cemre(m) Puan: : 99 Ruh halim: : Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Temel fıkrası koydum buyrun okuyun Paz Nis. 13, 2008 1:14 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Temel fıkrası koydum buyrun okuyun Paz Nis. 13, 2008 1:21 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 298 Nerden : ***********İstanbul*********** Hepsiden En SevdiĞi Kız: : Yasemin(im) Puan: : 100 Ruh halim: : Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: Temel fıkrası koydum buyrun okuyun Ptsi Nis. 14, 2008 2:09 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Temel fıkrası koydum buyrun okuyun Ptsi Nis. 28, 2008 2:46 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Temel fıkrası koydum buyrun okuyun Ptsi Nis. 28, 2008 3:56 pm | |
| ya sanki 20 kere dedik bizde thank diyerbilirz | |
|
| |
Sedef+Gulcin
| Konu: Geri: Temel fıkrası koydum buyrun okuyun Perş. Mayıs 01, 2008 3:06 pm | |
| uzatmaya gerek yok bencede sağol | |
|
| |
| Temel fıkrası koydum buyrun okuyun | |
|